Розм'якшувач м'яса (тендерайзер) Fleischzartmacher Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись під час смаження м'яким і соковитим. Під час оброблення тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під час оброблення тюпкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються.Кромі того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо просмажується набагато швидше та рівномірніше.Главним призначенням тендерайзера це надання м'ясу пухкої консистенції, що дає змогу прискорити процес приготування продукту та неабияк знизить час роботи кухаря.Важною перевагою тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись у разі смаження м'яким і соковитим. Під час оброблення тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під час оброблення тюпкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після оброблення просмажується набагато швидше та рівномірніше.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Артикул товару | 4460 |
Група товару | Техніка для кухні |
Стан | Нове |
Інформація для замовлення
- Ціна: 92 ₴