Вакуумний пакувальник продуктів, гачокоматор продуктів Fresh Pro
462 ₴
- В наявності
- Код: 55-1
Вакуумне паковання — сучасний різновид зберігання продуктів і косметичних засобів, який не має аналогів. Харчові продукти, упаковані таким способом довго не псуються, зберігають апетитний вигляд і приємний запах. Вакуумний пакувальник Freshpack Pro компактний, малогабаритний, простий у застосуванні, тому такий популярний у домашньому використанні та в сферах дрібної торгівлі.
Він підходить для продовження терміну зберігання м'ясних, ковбасних, сирних продуктів, а також овочів і фруктів, хлібобулочних виробів. Дуже гарне вакуумне паковання і для маринування м'яса та птиці, оскільки термін просочення продукту маринадом скорочується до 20 хвилин.
На цьому переваги вакууматора й не зупиняються і за потреби користувачі пакують ще й документи, мобільні телефони та інші предмети, які хочуть захистити від потрапляння вологи всередину пакета.
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro працює у 2 режимах:
- паковання без вакуумізації
- паковання з вакуумізацією
До комплекту з апаратом входять 5 пакетів розміром 24,5х29,5 см і 10 штук розміром 18,5х24,5 см. У майбутньому придбайте тільки спеціальні перфоровані пакети.
Є деякі хитрість для якісного запаювання краю пакета. Після того як пакет розмістили в пакувальнику, закрили кришку та додали потрібний режим, потрібно пальцями притиснути край кришки пакувальника ближче до центральної частини. Ця проста дія гарантує якісне паковання продуктів.
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro підходить:
- Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого).
- Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати).
- Для приготування їжі в техніці "Сувід", тобто у вакуумі.
- Для маринування риби та м'яса.
- Для закаблука у вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Особливості вакуумного пакувальника Freshpack Pro:
- Компактний вакуумний пакувальник, зручний і недорогий.
- Керується однією кнопкою.
- Пакувальник може працювати у двох режимах: вакуумізація й паковання або тільки паковання. Процес вакуумного паковання займає приблизно 15 секунд (точна цифра залежить від об'єму повітря в пакеті) і закінчується автоматично.
Правила упаковки:
- Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети.
- Кладіть пакет максимально рівною.
- Заповнюйте пакет не більш ніж на 3/4 обсяги.
- Жирну їжу упаковуйте в пакет, попередньо підгорнувши його краї, щоб жир не потрапив у насос.
- Під час пакування м'яких продуктів (наприклад, полуниці) стежте за процесом — щоб не пошкодити ягід.
Вага: | 0,6 кг |
Максимальний тиск усередині паковання: | 430 mmHg |
Матеріал корпусу: | ABS пластик |
Живлення | 220 В |
Роздільні функції: | вакуумизація й паковання або тільки паковання |
Розміри: | 360x54x50мм |
Споживана потужність | 100 Вт |
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Пластик |
Застосування | Для зберігання продуктів |
Країна виробник | Китай |
Колір | Білий |
Користувацькі характеристики | |
Кількість пакетів | 10.0 (шт) |
- Ціна: 462 ₴